Spil en af Danmark hurtigst voksende idrætsgrene. Padel er en slags kombination af tennis og squash. Modsat andre ketchersportsgrene er det meget let og ligetil at spille. Du kan derfor forvente, at der er gang i spil og dueller fra første gang, du og dine 3 medspillere sætter foden på den indhegnede bane.

Joachim og Mads på banen. Bat, bold og 4 kolleger – så er man klar.

Alle medlemmer af Danske Idræt kan spille med vores eget fælles klippekort i enten PadelPadel, Match Padel i Risskov, Vipadel i Brabrand.

Du kan også spille hos Match Padel i København (Ballerup og Kløvermarken).

Medlemsnummer hos Match Padel: 337

Medlemsnummer hos Vipadel:
Phe@danskebank.dk

Medlemsnummber hos 8660 Skanderborg: 6334


Koden er den samme alle steder, og du får den ved at kontakte grenlederen på phe@danskebank.dk eller 41694783. Husk at melde dig ind i Danske Idræt før.

For at booke hos PadelPadel, skal du oprette en bruger på deres booking system og skrive dit medlemsnummer (tlf nummer) til grenleder. Så tilføjes du og kan benytte Danske Bank Personale konto til at booke med og afregner som normalt.


Vi råder over 4 lækre bats og bolde i Aarhus, som kan lånes ved at kontakte grenlederen. Men bemærk at de fleste steder udlåner bats og bolde gratis.

Pris og booking

Log ind på Match Padel, Vipadel, MATCHi

Vælg din bane og tid

Noter adgangskoden til haldøren (står på din bookingskvittering)

Spil padel

Afregn dit forbrug med Danske Idræt. Du booker selv og skal købe 1 ‘billet’ per banetime.

Betal for baner i Aarhus
Betal for baner i København
Betal for baner i Ålborg
Betal for baner i Esbjerg

Prisen er 150 kroner per banetime i primetime, når alle er medlemmer af Danske Idræt. Spiller du udenfor primetime i Low kan du booke for 50 kroner per banetime. Husk at vælge den rigtige ‘billet’, når du afregner.

Man spiller 4 på en bane, der således deler udgiften. Den, der booker, afregner med Danske Idræt. I er selv ansvarlige for at fordele udgiften.

Det er dig som ansat og medlem af Danske Idræt, der lejer banen, og som hovedregel må du kun spille med andre medlemmer af Danske Idræt.

Grenleder og ansvarlig for Aarhus
Peter Nethan Henriksen
PHE@danskebank.dk

Ansvarlig for København
Josephine Helene Windahl Pedersen
josped@danskebank.dk

Event kalender

Padel

Region Aarhus

Landsdækkende

Aktuelt