Velkommen til Gokart i region Aarhus.

Denne idrætsgren vil være for dig, som ikke er til de mere traditionelle idrætsgrene, men mere har benzin i blodet.

Alle medlemmer af Danske Idræt vil have mulighed for at deltage i de events der arrangeres.

Events

Der køres 4 gange om året i Racehall i Århus (Såfremt der minimum er 12 tilmeldte). Der køres F1 style med kvalifikation. I nogle events vil der være mulighed for vægtudligning og dette meldes ud inde under det enkelte event.

Der køres som udgangspunkt 1. onsdag i februar, maj, august og november, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Tidspunktet vil være efter arbejdstid, så såfremt hallen er ledig vil race start være kl. 17:00 og mødetid vil være kl. 16:30.

De 4 standard events vil blive suppleret med andre events – det vil være udendørs events, events i andre haller og med andre gokart grene.

Pris

En forudsætning for at man kan melde sig til et arrangement er, at man er medlem af Danske Idræt. Indmeldelse blanket finder du på her

Som medlem af Danske Idrætvil der til standard events vil der være en egenbetaling på 180 kr.

Det er mulighed for at ikke medlemmer også kan køre, men så vil det være uden tilskud fra Danske Idræt. Eksempelvis, hvis der planlægges et afdelingsevent eller lignende. For koordinering kontakt Brian Jensen

Tilmelding til events

Alle medlemmer af Gokart vil automatisk modtage en invitation.

Ønsker du at køre eller tidligere har været med i Gokart og ønsker at køre igen, kontakt da grenleder Brian Jensen for at modtage en invitation. Man er først meldt til event når man har accepteret invitation og betalt for event via Danske Idræts system i Conventus.

Grenleder: Brian Abildgaard Jensen, brijen@danskebank.dk,+45 451 32771