E-sport

eSport er en sportsgren der vokser støt og her i Danske Idræt vil vi gerne følge med trenden.
Derfor starter vi grenen eSport op, hvor medlemmer kan afprøve deres reaktionsevne, samarbejdsevne og strategiske sans i computerspillenes verden.
Om du er nybegynder, øvet eller bare vil tjekke hvad alt den hype går ud på, så er du mere end velkommen.

Format
Opstart: Der vil blive reserveret 10 pladser i to timer på netcaféen C4 gaming i Aarhus hver anden tirsdag, startende tirsdag d. 12 februar.
C4 gaming lounge ApS
Finderupvej 5 st.
8000 Aarh
us C
Frist for tilmelding til d. 12 februar er fredag d. 8. februar og frem over fredagen før gamer-tirsdagen
Man skriver sig op til en plads, ved at skrive til tovo@danskebank.dk. I starten er det først til mølle princippet, så hvis man er en flok der skal afsted, så er det en god idé at tilmelde sig i god tid.
Er man en gruppe der træner sig op til f.eks. FirmaCS eller lignende, så er det muligt at booke fem pladser i et ”gamer-rum” hvor man sidder for sig selv. Hvis det har interesse så skriv det i tilmeldingsmailen til tovo@danskebank.dk
Spiludvalgt og andre praktiske ting kan ses på https://www.c4gaming.dk/

Pris
For at benytte sig af eSport-tilbuddet er det en forudsætning, man er medlem af Danske Idræt. På Region Aarhus’ forside finder du et link til indmeldelse.
Februar måned (14/2 og 26/2) vil være ”kom og prøv” periode, hvorefter vi finder ud af, hvor stor interessen for eSport er og antal maskiner som skal reserveres og lignende. Herefter vil der være en mindre brugerbetaling for deltagelse i eSport. Mere information omkring dette vil komme på idrætsforeningens hjemmeside.
Til at begynde med, er det kun i Aarhus, tilbuddet vil gælde. Sidder man derimod et andet sted i Region Aarhus og tænker at der også kunne være interesse for sådan et tilbud i dit nærområde, så skriv til tovo@danskebank.dk.

Grenleder: Torben Werenberg Vogt, tovo@danskebank.dk, +4561708457